sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

 • Algemeen

  1. De vaantjesavond is bedoeld voor onze jongste wandelaars en is op de woensdagavond.

   Zie hier meer informatie.

    

    

  2. Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019

  3. Zowel de 10 km als de 5 km starten om <volgt nog> uur.

   (de laatste dag start de 10 kilometer om <volgt nog> uur)

    

  4. Zowel de start als de finish is bij het H.F.Witte Centrum

   Henri Dunantplein 4, De Bilt

  5. Alle meelopende scholen verzorgen hun eigen inschrijving op school. De school kan zich inschrijven op dinsdag 14 mei 2019.

   Voor de individuele loper is de inschrijfavond op dinsdag 14 mei 2019, tussen 19:30 uur en 21:00 uur bij het WVT op Talinglaan 10 te Bilthoven.

   Voor de individuele wandelaar klik hieronder.  

   Zie ook deze pagina.

  6. Als het weer te slecht is om te lopen zult u daar vanaf 17.00 uur op deze site over geïnformeerd worden. (dit zal dan op de hoofdpagina staan) 

   Zie ook deze pagina

 • Beleid

  1. Het Bestuur heeft tijdens haar vergadering in januari'19 gesproken over de verzoeken die de organisatie ontvangen heeft van diverse ondernemers die ijs, broodjes en andere zaken willen verkopen.

   Het bestuur wil graag te kennen geven dat zij, als vertegenwoordigers van de organisatie, het organiseren van een feestelijk wandelevenement voor de jeugdige inwoners en andere belangstellende van de gemeente De Bilt-Bilthoven als enig doel zien. Zij zal geen overeenkomsten aangaan met ondernemers mbt de verkoop van goederen of levensmiddelen.

   Het is ondernemers vrij om, conform de lokale wet- en regelgeving hun bedrijvigheid te voeren. De organisatie draagt hierin geen verantwoordelijkheid.