sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > gezocht: verkeerregelaars

Gezocht: Verkeerregelaars

Gezocht: Verkeerregelaars

Wie helpt ons mee om de A4D veilig te laten verlopen?

De Avondvierdaagse voor de Bilt en omstreken staat weer gepland van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni. Hiervoor hebben we ruim 25 verkeersregelaars nodig.  Alleen met voldoende verkeersregelaars kunnen we voldoen aan de vergunningsvereisten van Gemeente De Bilt.

Wat doet een verkeersregelaar?

De verkeersregelaar zorgt er voor dat de kinderen veilig over kunnen steken op plekken waar weg- en spoorweg overgangen op de route zijn.

U regelt het verkeer op een of meer avonden op verschillende punten op de 5 km of 10 km routes; de Organisatie laat weten waar u wanneer moet zijn.

Hoe wordt u verkeersregelaar?

Door het volgen van een online trainingsmodule. Dit neemt ongeveer 1 ½ uur  in beslag. Na het doorlopen ontvangt u een certificaat en wordt u door de gemeente officieel aangesteld worden gedurende het evenement als verkeersregelaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

1.     Een speciale bijeenkomst voor de verkeersregelaars op 22 mei van 19:30 – 21:00 uur voor

·         Onderlinge kennismaking en kennismaking met de beroeps verkeerregelaars van de Bilt.

·         Bespreking van de routes en aandachtspunten

2.     Tijdens de wandeldagen:

·         Dagelijks een korte evaluatie van de gelopen routes.

·         Consumpties

3.     Een foto (met toestemming natuurlijk) in de Ere galerij op Facebook "De helden van".... zonder verkeerregelaar namelijk geen Avond4daagse. 

Wilt u meedoen aan het leukste evenement van De Bilt-Bilthoven, dan vragen wij een zsm mogelijk mailtje terug te sturen naar info@avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Namens de deelnemers,

Bedankt!

 

Archief


Per maand