sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > terugblik a4d 2017

Terugblik A4D 2017

Terugblik

Wat een geweldige week!

Wat was deze editie van 2017 spannend en wat is het een geweldige week geworden!

Begin dit jaar was het nog niet zeker of er wel een Avondvierdaagse zou zijn. In maart dit jaar is er een geheel nieuw bestuur aangetreden die in hele korte tijd toch een nieuwe Avondvierdaagse hebben kunnen realiseren.

Eind mei werd duidelijk dat een tekort aan Verkeersregelaars de Avondvierdaagse in gevaar bracht. Met man en macht is gewerkt aan het werven van nieuwe Verkeersregelaars. De oproep op Facebook werd masaal gedeeld. Met succes! Nieuwe enthousiaste Verkeersregelaars hebben deze editie gered. 

Na al deze hectiek was met name de weersverwachting voor de 1e avond spannend. Ging het onweren of stormen? Tot op het laatste moment is het weer hierop gecontroleerd om teleurstellingen van de kinderen en andere wandelaars te voorkomen. Gelukkig lieten de weerbeelden alleen regen en wind zien. 

De andere avonden was er een zonnetje bij wandelen en is er geen tegenslag meer geweest. 

CSV Fraternitas mocht de intocht starten in verband met haar 100-jarig bestaan. Langs de route van de intocht stonden ontzettend veel toeschouwers de kinderen te onthalen en te feliciteren met deze sportieve prestatie.  

Op de laatste avond is ook de Sociaalbokaal uitgereikt. De Regenboogschool heeft dit jaar laten zien hoe leuk, veilig en schoon de avondvierdaagse kan zijn. 

De organisatie heeft ontzettend genoten van de vele kinderen (ong 1800) en de individuele wandelaars die die dit jaar meegedaan hebben met de Avondvierdaagse. 

Wij hopen ook dat u genoten heeft! Bedankt voor uw deelname en hopelijk weer tot volgend jaar.

De organisatie

 

Volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/avondvierdaagsedebiltbilthoven/

 

 

 

 

 

 

 

Archief


Per maand