sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > informatie voor de individuele wandelaar

Info voor de individuele wandelaar

Op deze pagina vindt u specifieke informatie voor de individuele wandelaar.

Het is mogelijk om als individu of in klein groepsverband samen deel te nemen aan de Avondvierdaagse. De A4D 2019 wordt gehouden van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni.

De volgende informatie is relevant voor het inschrijven, starten en lopen voor de individuele lopers: 

Kinderen tot 13 jaar (basisschool) mogen onder begeleiding van een volwassene meelopen als individu. In groepsverband ziet de organisatie graag dat dat er minimaal 1 volwassene per 5 kinderen meeloopt. Deze ratio is ook voor scholen vastgesteld. 

Wij adviseren u om de te lopen route iedere avond te controleren op de website. Dit ivm eventuele last minute aanpassingen in de route.   

De kosten voor deelname is bij voorinschrijving €6 per wandelaar voor de 5km en de 10km. Meelopen met de vaantjesavond kan ook voor €2. Er hoeft voor de begeleider, mits geen medaille, geen inschrijfgeld betaald te worden. 

Inschrijfmogelijkheden:

Inschrijvingen kunnen alleen nog  op 4/6 vanaf 17.45 op het startterrein plaatsvinden.  

Vertrektijden:

Individuele lopers kunnen op eigen gelegenheid starten vanaf 18.15 uur. Bij de organisatie zijn bij de start/eind een stempel te krijgen voor het startbewijs. 

Graag vragen wij u om rekening te houden met de scholen en zo mogelijk vooraan de groep te starten. Hiermee kunt u uw eigen tempo bepalen.

De scholen en verenigingen vertrekken vanaf uur 18.30. De 10 km start eerst en de 5 km volgt daarna. Op de laatste dag vertrekt de 10 kilometer echter al om uur 18.15. 

Voor vragen kunt u terecht op e-mail adres info@avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl